Állatpatika

Kedvenceknek mindent egy helyen

Állatpatikánkban, mely Pet Shopunkkal egy helyiségben, de a pult mögött, elkülönítve helyezkedik el, mindent megtalál, ami kedvence gyógyításához, egészségmegőrzéséhez szükséges lehet. Az állatorvosok által felírt állatgyógyászati készítmények is itt válthatóak ki.

Állatpatikánkban elsősorban az állatorvosaink által használatos készítményeket tartjuk készleten, de igény szerint, van mód, további készítmények beszerzésére is. Vényköteles készítmények esetében, a kívánt készítményt a vény bemutatása után tudjuk megrendelni. Élelmiszertermelő állatok esetében, csak is kizárólag hatósági, vagy haszonállat praxist is ellátó állatorvosok által felírt (többpéldányos) vényeket áll módunkban elfogadni.

Állatpatikánkban, Royal Canin gyógy- és fiziológiás eledelek, széles választékban megtalálhatóak, illetve multifunction kombinált gyógytápok megrendelhetőek, több betegségben szenvedő kedvencének, az optimális állapotok megőrzése érdekében.

Kimért eledeleket, minőségbiztosítási okokból nem tartunk!

Többek között az alábbi állapotok megakadályozása érdekében, javasoljuk a 3 havonta történő féreghajtást, illetve a külső élősködők elleni védelmet.

Ne feledjük, hogy a bolhák vektorai, közti gazdái lehetnek a férgeknek, ezért sok esetben előfordulhat, hogy amelyik kedvenc bolhás, az férgessé is válik, ami pedig már a gazdira nézve is fokozottan veszélyes állapot.

Felelős, de feledékeny gazdi?

A külső élősködők elleni Spot On készítményt, alkalmazza havonta!
Kezelési emlékeztető

A féreghajtót alkalmazza 3 havi rendszerességgel!
Emlékeztető szolgáltatás

Állatpatika