Kozmetika

Látogasson el hozzánk

Nemrégiben felújított kozmetikánkban kutyák, macskák fürdetése, nyírása és trimmelése történik, igényes, tiszta és barátságos környezetben.

Legyen szó, akár igazításról, akár "teljes frizuráról", szeretettel várjuk a szépítkezésre szoruló /vágyó/ kedvenceket.

Kozmetikánkban nem csak egy egyszerű csinosítás történik, hanem az állatorvosi rendelővel való kapcsolatunk és sokat látott tapasztalataink révén, felhívjuk a gazdik figyelmét az esetleges rendellenességekre, betegségekre utaló jelekre, tünetekre.

Bűzmirigy váladék eltávolítást higiéniás, valamint egészségügyi okokból, a bűzmirigy gyakori gyulladása és daganatos elváltozásai miatt, nem vállalok! Az alábbi problémával kérem forduljon állatorvosához!

Ha a kutyus szánkázik, húzza a fenekét a földön és rendszeres (3 havonta) féreghajtásban részesül, mindenképp érdemes felkeresni az állatorvost, mivel, ha a mirigy, nem megfelelően tud önmagától ürülni, begyulladhat, amin még gyógyszer segíthet, de ha nem fordulunk időben állatorvoshoz, kifakadhat és azon pedig már csak műtéttel lehet segíteni.

A kozmetikázásnak, nem csak esztétikai, hanem egészségügyi vonzata is van. Ha rendszeresen kozmetikáztatjuk kedvenceinket, elejét vehetjük egyes egészségügyi problémák kialakulásának.

Ebből az egybefüggő, páncélszerű filcrétegből egy Bichon Havanese fajtájú kutyust lehetne összerakni.

Ez az állapot, amit nem javasolt, még a télre, hidegre való tekintettel sem megvárni. Az összeállt, csomósodott, elhanyagolt bunda alatt, befülledhet a bőr és ez pedig táptalaja lehet, különböző bakteriális, gombás bőrfertőzéseknek.

További képek munkáinkról.

Kozmetika
Kozmetika
Kozmetika