Pályázat

GINOP-2.1.8-17-2018-03539

Az Európai Unió támogatásával újult meg rendelőnk. Társaságunk  5,11 millió forint vissza nem térítendő támogatást nyert a GINOP-2.1.8. sz. pályázat keretében.

A támogatás mértéke 50%

A projekt során (2019.03.18-2019.06.13) két berendezés került beszerzésre:

1 db ESAOTE MyLab7 ultrahang berendezés, valamint

1 db VETNAR 1600 Basic altatógép

Mindkét eszköz jelentős technológiai innovációt jelent vállalkozásunk szintjén.

A belgyógyászati problémák, sebészeti eljárások hatékony, a lehetőségekhez képest maximálisan automatizált támogatása elengedhetetlen a magas minőségi szintű szolgáltatás nyújtásához, a költség-hatékonyság megfelelő érvényesüléséhez. A műtétek sikeressége nagyban függ a helyes diagnózison túl az állatok állapotának folyamatos monitoringjától, amely az új – immár digitális technológiának köszönhetően – sokkal pontosabban jelzi az állat állapotát, az esetleges veszélyfaktorok kiszűrését, a biztonságosabb kezelés lehetőségét.

A projekt eredményeképpen a projekt keretében beszerzett eszközök a hatékonyabb diagnózis, valamint a műtétek biztonságos végrehajtását teszik lehetővé, mellyel nemcsak a gyógyító munkát teszi könnyebbé és magasabb színvonalúvá, hanem a költség-hatékonyság szempontjából is jelentős előrelépést jelentene, ugyanis a növelt funkcionalitás a kezelést végző állatorvosok és kezelők munkáját könnyítve, leterheltségüket csökkenti, ezáltal több eset látható el többlet-energiaráfordítás nélkül.

Az eszközök a legmodernebb állatorvosi rendelők felszereltségéhez tartoznak ezért a projektben szereplő technológiai innováció megvalósítása kulcsfontosságú versenyképességünk megőrzéséhez.